Ons hospice steunen is
zo waardevol

Maak het verschil: word donateur of vriend

U kunt onze organisatie op meerdere manieren steunen. U kunt eenmalig een gift overmaken, u kunt ons ook als donateur of vriend structureel steunen. Er zijn meerdere mogelijkheden en doelen waarbij u ons kunt helpen.

De Stichtingen zijn algemeen nut beogende instellingen (ANBI). Onder bepaalde voorwaarden zijn uw giften en legaten fiscaal aftrekbaar.

Stichting Leendert Vriel Noord Oost Twente:

Als u hier voor schenkt komt u gift ten goede aan alle vrijwilligers, zowel thuis en in hospice Holos, en aan alle verpleegkundigen werkzaam op het Hospice. Een gezamenlijk uitje, een attentie rond de Kerst, een hapje en een drankje bij gelegenheid, niemand wordt uitgezonderd. Maar ook een bloemetje bij ziekte en jubilea, een scholing, nieuwe inventaris voor het hospice, variërend van bedden tot de broodrooster. Of voor de vrijwilligers die thuiswaken, een waaktasje met lampje, handschoenen enz.

Bank: NL91 ABNA 0603 7608 72 t.n.v. Stichting Vrienden van Leendert Vriel Noord Oost Twente

Stichting Vrienden van Hospice Holos:

Uw gift wordt gebruikt om de huiselijke sfeer van het hospice te optimaliseren voor de gasten, met als doel het verblijf sfeervoller en comfortabeler te maken.
Hierbij moet u denken aan niet reguliere vergoedingen, wekelijks een bloemetje in de huiskamer, het abonnement op de krant en comfortabele relax stoelen.

Bank: NL51 RABO 0156 8414 44 t.n.v. Stichting Vrienden van Hospice Holos

Stichting Vrienden van Leendert Vriel:

Uw gift wordt voor de totale organisatie van vrijwilligers, bestuur en coördinatoren gebruikt. Hierbij kunt u bv. denken aan een lezing door een bekende spreker.
Mochten subsidies niet toereikend zijn, dan kan de stichting financieel bijspringen om bijzondere initiatieven mogelijk te maken.

Bank: NL91 ABNA 0603 7608 72 t.n.v. Stichting Vrienden van Leendert Vriel

 

Eenmalige donatie

Jaarlijke donatie